Välkommen!

Posted on Updated on

Välkommen till vår nystartade blogg!

Vi som startat den här bloggen heter Marina och Caroline, två miljö- och naturintresserade kvinnor, boende på olika orter i Sverige. Vi har valt att samarbeta trots geografiska avstånd för att visa att det inte finns några gränser när det gäller att sträva efter en dröm, en framtid utan orättvisa för vare sig människa och djur.

Tanken med bloggen är att vi skall prata och sprida kunskap, och ta upp våra egna tankar inom områden som känns viktiga för oss. Det kommer att handla om bland annat natur, djur, ekologiska alternativ och mänskliga rättigheter. Det som driver oss framåt är vår kärlek inför vår värld, och besitter ingen utbildning inom respektive områden. Vi förlitar oss på information från tillförlitliga organisationer, som vi analyserar och granskar med kritiskt tänkande.

Det kan hända att vi bjuder in andra att skriva enstaka inlägg, bland annat en 11 årig tjej, för att förmedla barns tankegångar inom viktiga områden. Det är dock viktigt att påpeka att hon inte besitter professionell kunskap, utan enbart talar för sina egna åsikter.

Vi hoppas att med vår blogg kunna påverka dig och andra att tänka ur ett globalt perspektiv. Vi lever alla i samma värld och vad jag gör påverkar dig och tvärtom. Människan behöver förändras och det är inte omöjligt, även om det ibland kan kännas mörkt. Men vi ser ett ljus, en bättre framtid.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s